MGS

Project oplevering

Image

Een oplossing voor elk project

Of het nu gaat om nieuwbouw, verhuizingen of renovaties. In samenspraak met de klant maken we een schoonmaakplan om zo tot een oplossing te komen waarmee u gegarandeerd tevreden bent.
Een project komt pas echt tot zijn recht als het schoon is. Wij zetten voor u het puntje op de i zodat u met trots naar het eindresultaat van uw project kunt kijken. De eventuele nieuwe eigenaar, bewoner of gebruiker van het pand zal onbezorgd kunnen genieten van zijn of haar nieuwe schone plek.

Waarom MGS?

Wij gebruiken de juiste technieken en middelen om ervoor te zorgen dat het gewenste resultaat behaald wordt waarbij we zo min mogelijk het milieu belasten. Wij werken secuur, komen afspraken na en zorgen er altijd voor dat de klant tevreden is.

Van A tot Z

Vloeren, wanden, richels, sanitair en zelf gevels en glasbewassing. Samen maken we een plan om uw project volledig tot zijn recht te laten komen.

Professioneel

Met onze ruime ervaring zijn dingen als cementsluier, bouwstof en voegresten voor ons geen uitdaging meer. Schoon is gewoon!

Oog voor detail

Geluk zit soms in de kleine dingen. Met oog voor detail reinigen wij niet enkel de grote oppervlakten maar werken we nauwkeurig en professioneel.
Image