MGS

Vloeronderhoud

Image

Schone basis

Maak indruk op uw bezoekers met een prachtig schone vloer. Eén van de eerste objecten waarvan het opvalt wanneer deze vies is. Ook zijn vloeren onderhevig aan slijtage omdat deze vaak door vele mensen gebruikt worden. Door uw vloer goed te onderhouden blijft uw visitekaartje een verzorgde uitstraling hebben.
Alles begint bij de basis. Een vloer wordt vaak gezien als de basis van een interieur, deze krijgt dan ook veel te verduren. Dagelijks schoenen waarmee vuil ingelopen wordt, soms zelfs wielen welke over de vloer gaan. Door uw vloer goed te onderhouden is de basis goed en gaat de vloer langer mee.

Waarom MGS?

Wij gebruiken de juiste technieken en middelen om ervoor te zorgen dat het gewenste resultaat behaald wordt waarbij we zo min mogelijk het milieu belasten. Wij werken secuur, komen afspraken na en zorgen er altijd voor dat de klant tevreden is.

Expertise

Om te voorkomen dat er schade ontstaat aan de vloer maken wij vooraf een analyse hoe we het beste de vloer kunnen reinigen.

Geniet langer van uw vloer

Een goed onderhouden vloer heeft een langere levensduur, een vloer is ook niet een deel van het interieur wat makkelijk te vervangen is. Dit maakt het extra belangrijk goed voor uw vloer te zorgen.

Visitekaartje

Uw vloer laat een belangrijke indruk achter. Een schone en onderhouden vloer is een mooi visitekaartje voor uw bedrijf. Begin bij de basis en neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Image