MGS

VVE onderhoud

Image

Schone leefomgeving

Een schone leefomgeving zorgt voor meer woongenot. Zwerfvuil dat ongedierte aantrekt, spinnen in portieken of andere gemeenschappelijke ruimten of ondraaglijke geuren zijn voor niemand leuk.
Opgeruimd staat netjes. In een schone omgeving woont u prettiger, ook kunnen viezigheid en zwerfvuil slecht zijn voor uw gezondheid en het milieu. Een schone omgeving werkt aanstekelijk. Wanneer het ergens netjes schoon is, is men sneller geneigd het ook netjes te houden.

Waarom MGS?

Wij gebruiken de juiste technieken en middelen om ervoor te zorgen dat het gewenste resultaat behaald wordt waarbij we zo min mogelijk het milieu belasten. Wij werken secuur, komen afspraken na en zorgen er altijd voor dat de klant tevreden is.

Woongenot

Geniet van een schone leefomgeving. Door middel van periodieke reiniging blijft u verzekerd van optimaal woongenot.

Periodieke reiniging

Door een gedegen schoonmaakplan op te stellen is het mogelijk de leefomgeving ook schoon te houden. Voor periodieke reiniging kiest u natuurlijk voor MGS Schoonmaakdiensten.

Duurzaam en veilig

Een vuile omgeving gaat niet enkel ten koste van uw woongenot het is ook nog eens onveilig. Zwerfvuil in trappenhuizen kan bijvoorbeeld gevaarlijke situaties opleveren. Wij gaan bewust om met het milieu en helpen u om een veilige leefomgeving te genieten.
Image